Gymnázium Dačice | 70 let

Příprava na nový školní rok 2021/2022

Počasí už to pochopilo - prázdniny se pomalu chýlí ke konci a škola tu bude cobydup. Tak si přečtěte, na co se v novém školním roce připravit.

1 minuta ke čtení vloženo před 3 roky

Už se nemůžete dočkat, až usednete do lavic? Jste zvědaví, jak budete mít letos poskládanou výuku a jestli to dáte dohromady se svými kroužky a odpoledními aktivitami? V tom případě mrknětě do Bakalářů, rozvrhy jsou tam pro Vás již dostupné. V novém školním roce se na Vás také těší naše nová angličtinářka Mgr. Martina Lebedová a Kelly Edwards, americká absolventka univerzity, která bude v nadcházejícím školním roce vítanou podporou v hodinách anglického jazyka, zejména při konverzaci.

Pokyny k provozu školy a k testování jste jistě všichni obdrželi od třídních učitelů přes Komens. A pokud ne, seznámit se s nimi můžete v dokumentech školy. Najdete tam také školní řád, pravidla pro hodnocení žáků nebo žádost o ISIC kartu, která funguje jako průkaz žáka Gymnázia Dačice. Do batohu určitě přibalte respirátor, pokud chodíte na nižší gymnázium, můžete i roušku, bude se hodit.

Už se na Vás těšíme!

Vloženo Od
zpět nahoru