Gymnázium Dačice | 70 let

Zájmové aktivity ve školním roce 2021/2022

Školní rok se pomalu rozjíždí a s ním i nejrůznější kroužky a kluby, které u nás na gymplu pro studenty máme. Že jste si ještě žádný nevybrali? Tak se nechte inspirovat naší nabídkou...

2 minuty ke čtení vloženo před 3 roky

Nabídka letošních mimoškolních aktivit je opravdu pestrá. Technicky založeným žákům nabízíme kroužek Lego robotů každý sudý týden v úterý od 14 do 15 hodin, a také kroužek 3D tisku. První dvě schůzky pro zájemce o 3D tisk proběhnou v úterý (14. a 21. 9.) v 7:00 v učebně G2 kvůli seznámení se s tiskárnou a programem pro modelování. Další týdny se již bude tisknout individuálně během přestávek. Pokud máte o některý z těchto kroužků zájem, kontaktujte pana učitele Nemčika. Najdete ho v horní sborovně.

Pro milovníky zeměpisu je určen klub geografických informačních systémů (GIS) s panem učitelem Dohnalem. Koná se každou středu od 15.30 do 17.00. Pokud jste nadšení čtenáři, můžete se připojit ke čtenářskému klubu. Jeho účastníci se schází rovněž ve středu, a to od 13.45 do 15.15 spolu s paní učitelkou Němečkovou v učebně oktávy. Zájemci o přírodní vědy a ranní vstávání jistě ocení kroužek fyziky ve čtvrtek od 7.05 do 7.50. Pan učitel Nemčik miluje obojí, a tak ho bude pravidelně připravovat.

V pátek 17. září začíná výuka náboženství s otcem Karlem Janů a také kroužek sportovních her (14.00 - 15.30) s panem učitelem Nemčikem.

Od příštího týdne můžete navštěvovat i American Culture and Conversation Club s Kelly Edwards, která ho povede v učebně sekundy pro žáky od 11 do 15 let v pondělí od 15.30. Pro studenty ve věku 16 až 19 let se bude klub konat v sekundě v úterý ve stejnou dobu

A pokud byste rádi pracovali pro školní internetovou televizi G-one.tv, můžete naskočit kdykoli. Tým G-one vede pan učitel Tobolka.

Přejeme Vám podzim plný zajímavých aktivit!

Vloženo Od
zpět nahoru